Борисов: Пречиства се всяка капка, която отива в морето

Премиерът Бойко Борисов днес откри официално пречиствателната станция за отпадни води на територията на Приморско и Китен.

„Строим най-съвременните пречиствателни станции. Всяка капка, която отива в морето - се пречиства. Затова имаме най-хубавото море. Доволен съм от реконструкцията на пречиствателната станция за отпадни води на територията на Приморско и Китен. Проектът ще обслужва над 55 000 жители и гости на двете населени места по време на туристическия сезон“, обясни примиерът.

Ето какво заяви Борисов:

Готовият обходен път на Поморие и пречиствателната станция на Китен и Приморско са факт. Това са обществените поръчки, така работи българският бизнес. Това моят отговор на разединителя. От ден първи той се държи като разединител.

Българският бизнес и инвеститори не заслужават репликите: “бизнесмените ми са по-добри от бизнесмените ти”. И аз няма да съм този, който да настройва бизнес срещу бизнес. Ще продължа да работя за това хората да живеят по-добре. Имам цели, ясен план за държавата, стратегическият избор е направен. И всякакви опити да ме отклонят - няма да успеят. Ченгеджийските им похвати ги знам, но те ме карат да съм още по-решителен.

Аз имам какво да показвам, реално свършена работа и днес дори това правя. Това е моят отговор!

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови