На Джулая в Созопол пеят благотворително

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тази вечер авторът на британската песен "Джулай морнинг" Кен Хенсли ще изпълни хитовете си заедно със българската група "Сънрайз" в Созопол, на морския бряг в комплекса „Созополис”.

Средствата от рок концерта ще бъдат предоставени на пострадалите от наводненията във Варна и Добрич. Благотворителната кампания се организира от домакините на музикалното събитие, което ще разчитат на посетителите да се включат в благородната кампания.

Рок концертът, известен като "Сцена под звездите", ще започне с утвърдени български групи, след което на сцената се качва един от хедлайнерите на концерта. Това е Джърси Бъд, който гостува от Англия и в 22.30 часа са хедлайнерите групата "Бандекс" от Сърбия. Тази група е изключително атрактивна. Група, която до голяма степен доближава визуално и като звучене оригинала AC/DC. Това е трюбют група на AC/DC. Една от малкото с платен лиценз и право да изпълняват песните на AC/DC. Самият Кен Хенсли и група „Сънрайз” ще се включат в ранните часове на деня, а култовата песен на „Юрая Хийп”, с която поколения български почитатели на рока посрещат първоюлското слънце, ще прозвучи с първите лъчи на слънцето над морето в Созопол.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови