С наздравица стартира Лято 2014

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

С популярната ария "Наздравица" от Вердиевото произведение "Травиата" стартира новия туристически сезон в Созопол. Класическото произведение звуча от сцената на читалището в изпълнение на оперните изпълнители от Бургаската опера Шмилена и Георги Султанови.

Препълненият салон изпадна в екстаз от нестандартното откриване на сезона. Редом с двамата певци бе и кметът на община Созопол Панайот Рейзи. С чаша в ръка той вдигна наздравица с оперните изпълнители под нестъхващите аплодисменти на жители и гости на Созопол.

"Нека тазгодишният сезон да бъде по-добър от предходния", пожела градоначалникът на своите съграждани. След изпълнението на арията „Наздравица” и арии от „Набуко” и „Царицата на Чардаша”, на сцената излезе Орлин Горанов. Любимецът на публиката не спря да се раздава. Редуваха се популярни негови песни, както и парчета на испански, италиански и английски. Орлин пожела на созополчани да се обичат и да имат успешен туристически сезон  и покани на сцената Тони Димитрова. С него тя изпя няколко хитови песни. Типично в стихията си, както само тя умее, певицата изпя най-популярните си парчета, сред които "Ах, морето", "Чаша кафе", "Обещания" и други. Созополчани  не спряха да аплодират певицата, която се раздаваше, както от сцената, така и сред публиката. 

Пищна заря освети небето над Созопол и даде началото на успешен туристически сезон.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови