«Заедно срещу ало измамниците» продължава в Средец

Kои са най-често използваните механизми за телефонни измами и как да се предпазим от капана на престъпниците – това ще обсъди народният представител Галя Желязкова следващия понеделник.

На 19 ноември тя ще проведе две срещи в рамките на кампанията „Заедно срещу ало измамите“, стартирала по инициатива на бургаските депутати от ГЕРБ. Желязкова ще обсъди с жителите на с. Дюлево от 10:00 ч. в малката зала на читалище "Просвета 1886" как могат да се предпазят от този вид измами.

Втората спирка на народния представител ще бъде в пенсионерския клуб в Средец от 11:30 ч. в Средец. И на двете срещи са поканени да присъстват представители на полицията, които да изнесат и данни за подобни престъпления на територията на общината. 

В рамките на посещението си, Галя Желязкова ще обсъди с местните хора въпроси и теми от национален и регионален характер. 

Информационната кампания на народните представители от ГЕРБ-Бургас, която стартира в края на миналата година, вече е обхванала голяма част от населените места в областта. Дискусиите ще продължат и в други населени места. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови