Яни Ангелов представя Царево на три международни фестивала в САЩ

Общински съвет Царево проведе своето шесто заседание

Общински съвет Царево одобри и прие годишния план за развитие на младежта в Община Царево за 2016 год., както и Общинска програма за закрила на детето.

Общинските съветници бяха единодушни в решението си за отпускане на средства от бюджета за участие на Яни Ангелов, който ще представи община Царево на три  Международни фестивала в САЩ. 

На днешната сесия бе гласувано и изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местни такси и цени на услуги в Община Царево, касаещо такса за депониране на строителни отпадъци на общинското депо. 

Друга точка от дневния ред бе: Приемане на решение за сключване на договор за изплащане на обезщетение за срок от 10 години между Община Царево и „Българска телекомуникационна компания” ЕАД-(БТК), във връзка с разположена базова телекомуникационна станция върху покривното пространство на триетажна масивна сграда, намираща се в с. Лозенец- собственост на Община Царево и „БТК” ЕАД.

Докладните, за допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост за 2016 год., внесени от кмета на Общината – инж. Георги Лапчев,  също бяха одобрени от съветниците.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови