Четири нови авиолинии за туристическия сезон

Четири нови авиолинии към страната ни ще бъдат открити до месец. Това са Варна – Истанбул, София – Белград и Варна – Белград. В същото време директни полети ще се изпълняват от Пловдив до Франкфурт, както и от София до САЩ. 

 

Полети между Варна – Истанбул, изпълнявани от Turkish Airlines, ще се извършват в края на май.Плановете на авиопревозвача са директните полети да бъдат изпълнявани четири пъти седмично през цялата година.За удобство на клиентите се предвижда да бъде открит и офис на авиокомпанията във Варна. 

В края на март нова линия ще се открие и между Белград и София и Варна. По дестинацията ще лети националната авиокомпания на Сърбия Air Serbia. Пътуващите от Белград ще могат да се възползват от промоционални двупосочни билети по случай откриването на новите линии на цени от 149 евро до София и до Варна. Полетите на Air Serbia до София ще са всеки ден, а тези до Варна ще се изпълняват три пъти седмично, като предстои да се изпълняват всеки ден от юни. 

Нискотарифната компания Ryanаir отново ще лети от Пловдив до Франкфурт от април месец. Полетите ще бъдат изпълнявани два пъти седмично - в четвъртък и неделя, като самолетите ще кацат на летище „Хан” във Франкфурт. 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови