Стартира национален литературен конкурс " Голямата книга на малкия град"

Съюзът на свободните писатели в България – филиал Бургас със съдействието на Бургаското Независимо женско дружество „Самосъзнание” обявява за първи  път национален  литературен конкурс  под надслов „Голямата книга на малкия град“

 

Очакваме вашите книги на български език, издадени през последните две години. Няма жанрово ограничение за творбите. Ще се състезават книги в две категории – поезия и проза.

В конкурса могат да участват автори, които живеят извън столицата, като за меродавно се счита местожителството, което съответства на данните в личните карти на участниците.

Всеки автор може да участва с до две издадени книги  във всеки раздел, публикувани на хартиен или електронен носител. Няма тематични ограничения за  произведенията.

Краен срок: 29.09.2015 г.

Лауреатите ще  получат грамоти, парични премии и предметни награди. Достойно представилите се автори ще получат препоръка за членство в Съюза на свободните писатели в България.

Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани във фейсбук и в сайта на Съюза на свободните писатели.

Произведенията изпращайте   както следва: 

1.На адрес:     Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

в WORD, формат (DOC или DOCX файлове), с големина на шрифта 12 пункта -  /за книгите, публикувани в електронни издателства или литературни сайтове, като в този случай наред с текста на книгата в началото се посочва и линк за прочита и на страниците на издателството или литературния сайт./

2. На адрес : Бургас – 8018,  ж.к.”Зорница”, п.к.39

/ за книгите на хартиен носител/

Книгите на хартиен носител трябва да бъдат в 3(три) екземпляра.

Всички автори трябва да вписват в края на книгата точен пощенски адрес, електронен адрес,трите имена на участника и телефони за връзка. Отчитането на конкурса ще се състои в тържествена обстановка в гр. Бургас до края на годината,като  точната дата ще бъде посочена допълнително на всички участници.

За допълнителна информации :тел.0896115926  и   тел.0988937813

 

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови