Бизнесът се ориентира на изток

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

БГ фирми и представители на Азия и Арабския свят се събират на инвестиционен форум в Поморие.Вторият международен  инвестиционен форум  „ Новата икономика на България – пътят на изток” ще се проведе от 22 до 24 октомври в Гранд хотел Поморие.

 

Сред темите,които ще предизвикат интерес са „Бизнес климатът в България- проблеми и предизвикателства“- презентация на Българска агенция за инвестиции, Изграждане на карго летище и индустриален парк в землището на с. Равнец, общ. Бургас- презентация на Община Бургас и Фериботна връзка Бургас- Истанбул- презентация на Foreign Economic Relations Board of Turkey  (DEIK- Turkey).

Със своя презентация ще участва и фериботът на Цветелина Бориславова, който съвсем я закърши,след като стана ясно че заради военизирането на Новорусийск,клиентите, които предпочитат Поти за да пристигнат в Русия,  се броят на пръсти.

Вторият международен инвестиционен форум „ Новата икономика на България – пътят на изток” се провежда под патронажа на Областния управител на област Бургас  Павел Маринов.

Целта на Втория инвестиционен форум е да послужи като ефективна платформа за работа между български и чуждестранни инвеститори от източния бизнес свят и да насърчи реално бъдещо сътрудничество.

Вторият международен форум си поставя за цел, освен представянето на експертно мнение по отношение на бизнес климата и възможностите за инвестиция в страната, дададе възможност на участниците да покажат в изложение своите инвестиционни проекти,продукти и услуги. Акцент на второто издание на форума ще бъде реалният контакт между фирмите участници. За участие ще бъдат привлечени фирми от секторите селско стопанство, нови технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост, опериращи на пазарите в България, Русия, Казахстан, Турция и Арабския свят.

Организатори на събитието са Областна администрация Бургас, Търговско-индустриална камара Бургас,Института за регионални стратегии на Павел Маринов, Българо-арабската бизнес асоциация и Московска асоциация на предприемачите „ Балкани“.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови