На Флората: Мед с Гинко билоба опреснява паметта

Специализираното изложение "Здраве от природата“ продължава до неделя

За бистър ум и тонус, опитайте мед с гинко билоба. Това е един от продуктите, който се предлага на специализираното изложение "Здраве от природата“ в експоцентър Флора в Бургас, което продължава до неделя, 12 юни.

Оригиналните пчелни продукти се предлагат от семейство Илиеви, които са три поколения в занаята - Веселин и Мирана, синът им Константин и неговата дъщеря Мирела. Пчелинът им е на 23 км североизточно от Плевен в чиста и екологична местност. 

Ето какво можете да намерите на техния щанд:

Лечебни хранителни добавки

- Пчелен еликсир – Мощен естествен имуностимулатор на базата на уникално съчетание на различни пчелни продукти. Възстановява организма при висока степен на физическа и умствена умора. Повишава имунитета на организма.

- Мед със сусамов тахан – За борба с остеопорозата – повишава костната плътност. Употребата му подобрява състоянието на стомашната лигавица, препоръчва се за подрастващи тъй като повишава костната плътност,а това е капитал за цял живот.

Пчелна козметика

- Дълбоко регенериращ крем „ Красив залез” – Уникална комбинация от пчелни продукти билкови ектракти и аромати. Без консерванти. Подходящ за хора, проявяващи алергични рекаций от масовите козметични продукти. Подхранва кожата в дълбочина, намалява бръчките, премахва петна от различен характер и придава видимо сияние и свежест на кожата.

- Лечебен био крем „Мирела” – широкоспектърен био крем без консерванти предназначен за борба с акне и себорея (съвместо с айрозола). Може да се използва и като балсам повишаващ еластичността и регенеративните способности на кожата.

В изложението "Здраве от природата" свои продукти представят фирми от цялата страна.

Посетителите на изложението ще могат да избират от многобройните предложения в секторите :

- Козметика, разработена на базата природни суровини - билки, етерични масла, мед и медни продукти

- Мед и медни продукти

- Био и фермерски храни

- Здравословни храни

 

Текст и снимка burgasdream.com

Добавете коментар


Защитен код
Обнови