Разграбват на зелено мастодонта Лазурен бряг /снимки/

Търси се купувач на апартамент за 341 хил. евро

Бетоновият гигант „Лазурен бряг“ или т. нар. руски небостъргач на бул. „Димитър Димов” се разграбва още преди да е завършен. 

Независимо от високите цени повечето от апартаментите са вече продадени.

22-етажната сграда съдържа общо 179 жилищни единици. Подземният паркинг на три нива включва и автомивка. Оттам с асансьор обитателите на небостъргача имат достъп до имотите си и партерния етаж. 

Апартаменти са на цени от 46 123 евро до 341 457 евро, от 39 кв.м. до 217 кв.м. Сградата има 6 студия, 141 апартаменти с една спалня, 28 – с две спални и 4 – с три спални.

Морската панорама има цена. Продажните нива в резиденцията са доста над средните за района, като офертите в сградата са в диапазона 1123 - 1713 евро/кв. м за жилища, завършени до ключ. По данни на имотните агенции по-високият клас жилища в тази част на Бургас вървят по около 800 евро/кв. м.

Преди година украинец изкупи едновременно на 18 апартамента в сградата, като е броил малко над 3 милиона лева.

В трите сутеренни нива на 22-етажната резиденция е разположен подземният паркинг и автомивка, до които се достига директно чрез асансьори, на партера се намират фоайе с рецепция, лоби бар, супермаркет, на първи етаж са разположени кино салон, конферентна зала и фитнес  и други търговски обекти, а на втория етаж – търговски обекти и пешеходна пасарела над бул. ”Димитър Димов”, осъществяваща пешеходния достъп на живущите в сградата до морската градина и плажа. Възможен е и транспорт до там с голф колички и влакче. Офис помещенията са разположени в двете нива над партера.

На третия и четвъртия етаж са проектирани панорамен ресторант с покрита тераса и панорамен СПА-център с покрит басейн, фитнес на две нива, кабинет за масаж, стая за релакс, сауна, парна баня и рецепция със съблекални за посетители. 

Текст burgasdream.com