Още една технологична компания отвори офис в Бургас

Водещата технологична компания Energize Global Services („EGS“) отвори свой офис в Бургас, с което стана поредната избрала морския град за разширяване на дейността си.

Екипът на EGS с главния мениджър на EGS България Пламен Мандаджиев поканиха на неформална среща и парти представители на местния IT бранш. Офисът на компанията в момента е в Бизнес инкубатора, но той е временен, обясни ръководителят на бургаския екип Методи Златков.

„Бих искал да поясня какво разбирам под думата „ръководител“. За мен това най-вече e човек, който помага на своите колеги. Споделя своя опит, насочва ги, грижи се да се чувстват добре и интегрирани в семейството на EGS. Като и очаквам всеки един от колегите да се стреми да прави същото. Всеки един от нас, в контекста на екипа, в който работи, има фунционален ръководител на своя екип, включително и аз“, обясни Златков.

Плановете на компанията са да привлече поне 15 нови колеги за бургаския офис до края на годината и поне 50 през следващата година. 

„Както споделихме вече на скромното парти по случай откриването на офиса в Бургас, EGS България удвоява своите служители всяка година. Специален акцент за екипите ни в Бургас ще са информационната сигурност и поддържането на продукти и услуги“, допълни Методи Златков.    

Ето какво сподели за meduzata.com ръководителят на бургаския офис:

„Бизнес инкубаторът е подходящо начало за нас в Бургас. Това е и целта на инкубатора, да е пристан на новостъпващи в Бургас компании. 

В този ред на мисли, офисът, който наехме в Бизнес инкубатора е временен. 

Все още не сме избрали къде ще се преместим. Конгресен център Бургас е отлична бизнес сграда, която предоставя отлични условия за работа. 

Тук е мястото, където отново да изразя благодарността си към целият екип на община Бургас начело с кмета Димитър Николов, и да изразя специални благодарности на хора като Ивелина Стратева /директор на дирекция „Икономика и стопански дейности“/. Тя е човек, който е приела функцията си да помага на местния бизнес като лична кауза. Бургас наистина е пример как община и бизнес могат да си партнират и помагат“.

***

Основана през 2007 г., Energize Global Services („EGS“) е водеща технологична компания, фокусирана върху предоставянето и поддържане на продукти и услуги за финансовата индустрия. 

През 2018 EGS отваря софийския си офис, а от 15 Септември тази година отворихме и офис в Бургас. До края на годината служителите на EGS България ще достигнат 200 човека. Ние сме специалисти в разработването и поддържане на банкови системи, POS терминални решения, безконтактни плащания, системи за мобилни плащания, електронни портфейли и др. 

През годините EGS се доказа като надежден и доверен партньор на един от световните лидери във сферата на електронните разплащания. Cyber Security е сфера, в която компанията инвестира и се развива успешно през последните 3 години. Плановете ни са от началото на следващата година да открием собствена академия за подготвка на кадри в сферата на информационната сигурност.    

Текст и снимка: meduzata.com