ПОКАНА

ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА 2024 г. 

На 24.01.2024 г. (сряда), от 17.30 ч., в Културен дом НХК - зала на Общински съвет – Бургас, ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Бургас за 2024 година, на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 29 ал. 2 от Наредба за условията и реда за съставяне на  бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане изпълнение и отчитане на бюджета на Община Бургас и Приложение №1 към наредбата.

Обсъждането ще се проведе при следния дневен ред:

1. Представяне на основните показатели на проекта за бюджет за 2024 г.

2. Обсъждане, коментари, мнения, въпроси, становища и предложения във връзка проектобюджета за 2024 г.

Материал, представящ основните показатели на проекта за бюджет, в достъпен формат и вид за гражданите и всички заинтересовани страни, е публикуван в официалния сайт на община Бургас - https://www.burgas.bg/bg/2024/proektobyudzhet-2024-g

Становища и предложения във връзка с проектобюджета на Община Бургас за 2024 г. могат да се правят лично, по време на публичното обсъждане или да се изпращат писмено чрез деловодството на Община Бургас или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..