Ето какво ще опитате на Фестивала на семействата в Полски извор

Шеф готвачи, бармани и традиционни кулинари с уникални рецепти и коктейли безплатно за гостите

В празник за сетивата се очаква да се превърне първият Фестивал на семейството, който ще се състои на 26 ноември в село Полски извор. Събитието се организира по инициатива на местните жители и Общината, които в месеца на Християнското семейство, искат да обединят малки и големи като сплотена общност от целия регион, а дори и страната.

Всички гости на Фестивала ще могат да опитат напълно безплатно пресен паламуд по специална рецепта с картофено пюре и чипс от хлебчета, както и реване по арабски, приготвени на място от шеф готвач Махмуд Ал Байруми. 

Атрактивни кукери от СНЦ „Каменски традиции“ ще приготвят на сач върху дървени въглища вкусни палачинки. Топ коктейли с различни ликьори ще раздават от TATRATEA, а от „Баш бакалията“ ще почерпят с традиционното за зимата греяно вино по тяхна специална рецепта.

Освен за добрия вкус, домакините на Фестивала са се погрижили и за доброто настроение на малки и големи. Градината на Читалището в село Полски извор ще се превърне още в ранния следобед на 26 ноември в приказно фестивално градче. Фолклорните ритми на местните малки танцьори ще прелеят в поп и рок звучене с изпълненията на Пени Ставрева, Иван Притъргов, Преслава Минасян. 

Известният актьор Пламен Каров ще забавлява децата, а любимецът на младите хора, инфлуенсърът Артьом Анатолиевич – Арти ще бъде в окото на събитията още със старта на програмата.

На Фестивала на българските семейства, зад който застава и църковното настоятелство на храм „Света Петка“ в Полски извор, са поканени не само семействата и жителите на селото и община Камено, а всеки, който желае да празнува разбирателството близостта между хората.

Поканени сте и Вие – датата е 26 ноември! Стартът ще бъде даден в 14 часа с тържествен водосвет в храм Света Петка, а от 15 часа в двора на Читалището ще станете част от нашата емоция! 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови