Калин Врачански на спасителна мисия в к-г “Градина“

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Калин Врачански  лично пристигна в къмпинг "Градина", за да се увери с очите си за състоянието на ударения от потопа курорт, където има каравана. Негов приятел го придружаваше, за да му помага в екстремната ситуация.

 

След обстойна проверка звездата от "Стъклен дом", установи, че караваната му и пространството около нея не са станали жертва на пороите. Калин побърза да набави провизии от магазинчетата в Черноморец,като количеството храна предполага,че  чаровникът няма да бъде самотен в караваната.

През почивните дни  много от къмпингуващите туристи бяха пристигнали на пожар, за да видят какво се случва на плажа. В популярния сред  актьори и журналисти къмпинг няма сериозно пострадали каравани. Въпреки това голяма част от плажната ивица все още  е под вода. Най-засегнат в околността е пътят към "Градина". Достъпът до плажа е затруднен и е възможно само от северната страна, където се намира град Черноморец. В южната част от към Созопол пътят е затворен заради натрупалата се вода, която засега няма как да се изпомпа.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови