Празничен коктейл за учителите на община Царево

По традиция кметът Лапчев покани учителите от двете учебни заведения, както и от детските градини, намиращи се на територията на община Царево ,за да отбележат 24 май- Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

За да се превърне събитието в празник Детската фолклорна формация към НЧ „Георги Кондолов-1914“ с художествен ръководител Христо Йорданов, поднесе музикален поздрав. Учителите имаха възможност да разгледат изложба от творби, изработени от ученици на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Ахтопол, участващи в група по „Батик, иконопис и живопис“ с ръководител г-жа Ирина Георгиева. 

По случай празника , кметът Лапчев поздрави учителите и  благодари за труда, който полагат, за да възпитат младите хора:

 „ Аз и колегите от Общинската администрация винаги сме подкрепяли вашите идеи и начинания.  Мога да обещая, че и занапред ще бъде така и винаги ще бъдем до вас във всяка добра кауза, а традицията да празнуваме заедно този празник, ще бъде продължена, защото това е начинът да изкажем своята признателност към вашата работа.“ 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови