"Зелено" меню и средиземноморски деликатеси в Green Line Restaurant - Casa del Mare

Петя Раева открива нов ресторант в Созопол.

Заведението ще носи името Green Line Restaurant - Casa del Mare и определено има всички предпоставки да се превърне в перлата на курортния град. То е част от веригата здравословни ресторанти Green Line на популярния експерт по хранене Петя Раева.

Green Line Restaurant - Casa del Mare традиционно ще предлага специалното „зелено“ меню, включващо ястия с внимателно изчислени калории и неоспорими вкусови качества.

Едновременно с това посетителите ще могат да се насладят на богата селекция от средиземноморски и европейски ястия - пресни рибни и морски специалитети, оригинални предястия и ордьоври, BBQ и стекове, пици и италиански специалитети.

Асортиментът от напитки ще задоволи и най-изискания вкус. Винената листа включва избрани вина от цял свят. Сред топ предложенията ще са бялото и червено винo на марката New Green Line, произведени и бутилирани в областта Пиемонте, Северна Италия, както и трапезната вода New Green Line, която има ползотворно въздействие върху здравето.

Green Line Restaurant - Casa del Mare е разположен на най-живописното и романтично място в древната част на град Созопол. Непосредствено до него се извисяват руините на Южната крепостна стена и обгръщат крайбрежието с мистиката на отдавна отминала епоха. Прекрасният морски пейзаж, който се разкрива пред гостите, оставя незабравими спомени.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови